Lady GaGa

February 5, 2011

|

In postul de astazi o avem "in vizor" pe  Stefani Joanne Angelina Germanotta .Dap, acesta este numele din buletin al artistei Ladu Gaga si de asemenea daca veti da click pe numele ei, veti avea si ocazia sa vedeti cum arata ea inainte de a se lansa in cariera muzicala.
Primul contract cu o casă de înregistrări l-a semnat la vârsta de 19 ani, insa la începutul perioadei a lucrat ca şi compozitor pentru mai mulţi artişti semnaţi cu Interscope Records, precum Britney Spears, Fergie şi Pussycat Dolls, înainte ca Akon să-i descopere puterea vocală, oferindu-i un contract cu propria casă de discuri Kon Live Distribution.

"Just Dance" este primul cantec promovat de artista si de asemenea face parte de pe primul ei album "The Fame". A devenit hit international la putin timp dupa lansarea lui si a fost nominalizat cu 6 premii Grammy la inceputul anului 2009.



Telephone” este titlul celui de-al doilea single al lui Lady Gaga de pe al doilea album de studio, The Fame Monster. Cântecul este o colaborare cu Beyonce Knowles şi s-a clasat în topuri către sfârşitul anului 2009 înainte de lansarea propriu-zisă, datorită descărcarilor digitale. GaGa a scris iniţial „Telephone” pentru Britney Spears, dar din motive necunoscute casa de discuri a lui Spears a refuzat, iar GaGa a înregistrat melodia pentru ea însăşi şi a adăugat-o la noul ei album, „The Fame Monster”, în toamna lui 2009.



"Murder My Heart" este primul single de pe album al lui Michael Bolton, One World One Love, scrisă de el însuşi si Lady Gaga, dar este si ultimul si cel mai recent hit pentru fanii Lady Gaga. In prezent se filmeaza la un videoclip pentru aceasta piesa si sunt sigura ca va avea un impact major asupra publicului, la fel ca si celelalte hituri lansate de artista. Este o piesa originala si cu texte pe masura care sper sa va "omoare inima" inca de la prima ascultare.








0 comments:

Post a Comment