Indie Music

February 12, 2011

|

Muzica Indie, sau muzica independenta reprezinta un numar de genuri, stiluri caracterizate prin detasarea fata de muzica pop comerciala si mainstream si in cele mai multe cazuri se bazeaza pe ideologia "Do It yourself" Modul de promovare al acestor artisti este de asemenea independent, in sensul ca ei nu apartin nici unei case de discuri, preferand sa se promoveze pe cont propriu sau cu ajutorul internetului.


New Young Pony Club - Ice Cream
New Young Pony Club este un exemplu de trupa tipica Indie. Genul lor muzical este unul independent, ei chiar mandrindu-se cu asta si declarand acest lucru la inceputul fiecarui interviu pe care il acorda.


  
Klaxons - Golden Skans 
Klaxons sunt o trupa britanica adepta a curentului rock alternativ. Da, si ei fac parte din genul Indie, pentru ca asa cum am mentionat si la inceputul, acest gen de muzica reprezinta de fapt un numar mai mare de curente muzicale.




  
MGMT - Electric Feel
Electric Feel este al 2-lea single lansat de cei de la MGMT si face parte de pe albumul " Oracular Spectacular ".Se stie deja ca locul 1 in topul tarilor cu formatii adepte a genului Indie este ocupat de Australia ; tot de acolo sunt si membrii trupei MGMT.



0 comments:

Post a Comment